Tuesday, June 29, 2010

Запрошення на зустріч Hub Open Club

6 липня 2010 року | 19:00-21:00
кнайп-клуб “Купідон”
м. Київ, вул. Пушкінська, 1-3/5

Стратегічне планування сталого розвитку бізнесу

Повернувшись із робочих стажувань у Туреччині, Америці та з річного навчання у Швеції на магістерській програмі стратегічного лідерства для сталого розвитку (Master’s in Strategic Leadership Towards Sustainability), Лора Метанчук, аламні AIESEC і друг Hub Kyiv, завітає на нашу наступну зустріч Hub Open Club, щоб поділитися з нами європейськими прикладами стосовно такого підходу у бізнесі, як sustainability (сталого розвитку), і разом обговорити наступне:

* Що для кожного особисто і для бізнесу зокрема означає sustainable living (органічне життя) та sustainable development (органічний розвиток)?
* Які існують науково-обґрунтовані моделі по цій темі у Швеції, а також які є методики для проведення глибинного комплексного аналізу організації та стратегічного планування?
* Які є приклади застосування моделей та методик у бізнесі у глобальних реаліях та європейських країнах?
* Що означає “практикувати sustainability” (принципи сталого розвитку) у житті?

Формат зустрічі: World Cafe, презентація, обговорення
Вартість участі: 100 грн. (снеки та організація)

Реєстрація обов’язкова, кількість місць обмежена до 40.

Приходьте поспілкуватися у дружній компанії, знайти ідеї, натхнення та рішення для себе та свого бізнесу, предметно і практично ознайомитися із стратегічним плануванням розвитку організації за принципами сталого розвитку. Перед зустріччю пропонуємо переглянути відео-ролик, відзнятий студентами (режисер — Лора Метанчук).


До зустрічі!
Команда Hub Kyiv

No comments:

Post a Comment